Category Archives: Uncategorized

Workshop EenheidsHeling, anders dan anders!

Workshop EenheidsHeling, anders dan anders!
We gaan het eens helemaal anders doen. Je mag ontvangen en hoeft zelf niets te doen!
EenheidsHeling is pure Zelf-Liefde! Het zet alles in jouw lichaam weer ‘aan’, zodat alles weer gaat stromen. Het is een maximale ondersteuning wanneer je het even lastig hebt, wanneer beter worden al jouw energie opslorpt of wanneer je helderheid wilt hebben over wat dan ook. Daarnaast is het een cadeau voor jezelf, ook wanneer je gewoon behoefte hebt om met gelijkgestemden een hele dag heerlijk verwend te worden door de energie en door mij.
Deze dag ontvang je meerdere EenheidsHelingen en leer je jezelf helen. Je ontvangt ook een boodschap van de Gidsen van de EenheidsEnergie!
Na de workshop is er de mogelijkheid om je met korting in te schrijven voor de Soulhealingen die je op afstand mag ontvangen.
Wanneer?
Donderdag 30 juni, van 10.00 uur tot 17.00 uur
Waar?
Klein-Zundert
Bijdrage voor workshop met super lekkere lunch?
€125,00
Meer weten of aanmelden?
Stuur een mailtje naar info@eleonoragabriels.nl

De opleidingen starten weer

De opleiding Nieuwetijds Transformatiecoach gaat weer van start. Wil jij zonder oordeel alles loslaten wat jou belemmert, patronen, valkuilen en tekorten herkennen en elimineren? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! Na de opleiding kun je hiermee ook voor anderen aan de slag. Maximaal 3 mensen in een groep.

Nieuwe opleidingen!

We gaan weer beginnen!!!

De nieuwe opleidingen gaan binnenkort van start. Alles lag stil tijdens de lockdown, maar in kleine groepen is het prima werken in de mooie trainingsruimte.

Er is nog 1 plaats in de Transformatiecoach opleiding, nog 3 plaatsen in de mediumopleiding en nog 4 plaatsen in de Healer opleiding.

Meld je aan, vol = vol

« Older Entries