Opleidingen & Inwijdingen

voor de informatie over opleidingen en inwijdingen, zie onze andere website

Donderdag 28 maart start de volgende opleiding Nieuwetijds Medium. Wat deze opleiding betekend heeft voor deelnemers lees je in onderstaande recensies:

Vanaf het najaar 2018 deed ik de medium opleiding. Het was een prachtig avontuur! Ik wist alleen dat ik hiervoor koos omdat de snelheid en eenvoud van de nieuwetijds energie me enorm aanspreekt. Dat er zo’n grote verandering zou plaatsvinden in mezelf had ik me niet voor kunnen stellen. Eenvoud is het toverwoord. Er is niet veel nodig om gigantische veranderingen teweeg te brengen, bij jezelf, bij anderen. En vertrouwen is de sleutel. Vertrouwen in jezelf en in de Lichtwereld.  

Ik heb met volle teugen genoten van deze reis. Zowel de reisleidster Noor als de reisgenoten waren geweldig. Het is prachtig om nu een kanaal te mogen zijn om met de energie van de nieuwetijd mensen te kunnen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Dank je wel lieve Noor dat je dit mogelijk hebt gemaakt!

Sigrid

Opleiding Nieuwe Aartsengelen Medium,
Voorafgaande aan de opleiding vertelde Noor ‘het is meer afleren zijn dan aanleren.’ Inderdaad. Terug naar de basis, mijn basis. Verbinden, transformeren, channelingen, helingen, .. . Allen processen die veel in beweging hebben gebracht op een manier, vorm, die ik me vooraf niet had kunnen voorstellen. Doeltreffend. Synchroniteit. Het heeft me meer rust gebracht. Rust, stilte, in mijn hoofd, lichaam en in mijn doen. Vandaar uit groeide mijn vertrouwen in mezelf en in de Verbinding met o.a. de Nieuwe Aartsengelen. Helder komen Hun woorden nu bij me binnen.
Wat ik heel fijn vind tijdens en tussen de bijeenkomsten, is de ruimte die Noor geeft aan, en begeleidt in, wat op het moment nodig is. Vragen, blokkades, .. het maakt niet uit. Onvoorwaardelijk! Voorwaarde, ruimte voor Groei . Door dit alles heb ik stappen gezet die jaren geblokkeerd waren.
Dank je Noor.
Juanita