Transformeren

Basis Diepte Transformatie

Tijdens dit traject van persoonlijke groei leer je in twee dagen de basis van het transformeren.

Deze twee dagen ga je individueel aan de slag en zie je jouw blokkades zoals (onderdrukte) angsten, verdriet, boosheid, teleurstelling, overtuigingen, patronen en veel meer onder ogen zónder ze allemaal opnieuw te beleven. Je leert ze op een eenvoudige manier los te laten.

Na deze twee dagen heb je een paar tools die je kunt gebruiken. Het geeft inzichten, brengt bewustwording en een diepere connectie met jezelf. Je gaat jouw eigen ballonnetjes doorprikken.

De kosten voor deze tweedaagse training zijn € 950,=

  • exclusief BTW

Aanmelden of meer informatie ontvangen kan door een mail te sturen naar info@eleonoragabriels.nl

 

Transformeren

In november heb ik de training “Transformeren” gevolgd. Deze tweedaagse vond ik heel leerzaam. De begeleiding door Noor heb ik als heel prettig ervaren. Fijn dat ze cursisten met de 1 op 1 sessies precies biedt wat ze nodig hebben. Tijdens de tweede dag heb ik veel gehad aan de kleursessies waarbij ik schoon schip gemaakt heb en afgerekend heb met oud zeer.

Ik heb geleerd om mijn gevoelens te erkennen en kan problemen (van anderen) beter loslaten. Dit geeft mij rust.

Op mijn werk loopt het contact met mijn ‘bazige’ teamleider een stuk gemakkelijker. Ik stel me niet bewust anders op, maar er lijkt toch e.e.a. veranderd. Ze stelt zich een stuk milder op en had zowaar een heel positieve beoordeling.

Marjolein