Transformeren

Diepte Transformatie, geheel vernieuwde training!

Tijdens dit traject van persoonlijke groei leer je in twee dagen om zélf alles wat je tegenhoudt om te groeien, verder te gaan of ‘gewoon gelukkig te zijn’, op twee manieren te transformeren.

Deze twee dagen ga je individueel aan de slag en zie je jouw angsten, verdriet, boosheid, teleurstelling, overtuigingen, patronen en veel meer onder ogen zónder ze allemaal opnieuw te beleven. Je mag ze eenvoudig loslaten.

Na deze twee dagen heb je drie tools die je kunt gebruiken om alles aan te pakken waar je mee zit. We werken van ‘wat je niet wilt’ naar ‘de gewenste situatie’ en tijdens dit proces leer je hoe je zelf alle belemmeringen die je tegenkomt los kunt laten. Zodra je thuis bent heb je ervaren dat het werkt en dat je zelf alles wat op je pad kunt makkelijker kunt aanvaarden omdat je overzicht hebt over alle gebeurtenissen in je leven.

20161121_144645

De kosten voor deze tweedaagse training zijn € 350,00, inclusief luxe lunch, koffie en thee en alle benodigde materialen.
Aanmelden
of meer informatie ontvangen kan door een mail te sturen naar info@eleonoragabriels.nl

 

Lieve Noor,
Heel graag wil ik jou bedanken voor al jouw wijze woorden. Steeds als ik het zelf niet meer weet kan ik bij jou terecht. Consulten, workshops EenheidsHeling en ook de energie uit jou boeken helpt mij steeds weer opnieuw op weg.
De workshop transformeren heeft me zoveel dichter bij mezelf gebracht. Op jouw eigen eenvoudige manier kan ik nu door blokkades en belemmeringen te voelen deze heel eenvoudig weghalen. Hierdoor wordt heel mijn leven eenvoudiger en zinvoller. Ook hele grote stukken uit vorige levens zijn nu weg waardoor ik veel meer overzicht en inzicht heb om in het nu te leven.
Dank je wel. Sandra
02-02-2017

 

Transformeren

In november heb ik de training “Transformeren” gevolgd. Deze tweedaagse vond ik heel leerzaam. De begeleiding door Noor heb ik als heel prettig ervaren. Fijn dat ze cursisten met de 1 op 1 sessies precies biedt wat ze nodig hebben. Tijdens de tweede dag heb ik veel gehad aan de kleursessies waarbij ik schoon schip gemaakt heb en afgerekend heb met oud zeer.

Ik heb geleerd om mijn gevoelens te erkennen en kan problemen (van anderen) beter loslaten. Dit geeft mij rust.

Op mijn werk loopt het contact met mijn ‘bazige’ teamleider een stuk gemakkelijker. Ik stel me niet bewust anders op, maar er lijkt toch e.e.a. veranderd. Ze stelt zich een stuk milder op en had zowaar een heel positieve beoordeling.

Marjolein