Agenda

Agenda  

Februari, maart en april 2019

Workshops, trainingen en beurzen

 

Donderdag 21       10.00 – 17.00 uur             Nieuwe Aartsengelendag  ***VOL***

Donderdag 28       10.00 – 17.00 uur             Start opleiding Nieuwetijds Medium

 

April

woensdag 3           10.00 – 17.00 uur            Kryondag

donderdag 4          19.30 – 21.30 uur            Tea & Energy

zaterdag 6             10.00 – 17.00 uur      5e dag opleiding Nieuwe Aartsengelen Therapeut

Zondag 28             11.00 – 17.00 uur            Beurs stichting Avalon Putte

 

Schrijven met de Nieuwe Aartsengelen

Voel je welkom om te leren schrijven of om meer te schrijven met alle Lichtwezens van de Nieuwe Tijd! In de praktijk is gebleken dat we niet alleen mogen schrijven met de Nieuwe Aartsengelen, er zijn zoveel Energieën die ons iets willen laten weten!

Iedere bijeenkomst beginnen we met een channeling, speciaal gekregen voor deze groep en voor deze dag. Vanuit de energie van deze channeling schrijf je de woorden op die in je opkomen. Na de koffie of thee met wat lekkers lees ik een speciaal voor deze groep en deze dag ontvangen meditatie voor en vanuit deze energie schrijf je jouw volgende stukje.

De bijeenkomsten blijken iedere keer een enorm transformatie proces. De energie heelt stukken bij mensen en er is sprake van veel inzichten en enorme bewustwording, juist door de stukken die de mensen zélf schrijven.

Aanmelden graag, maar hoeft niet. De bijdrage voor deze bijeenkomst is €27,50 inclusief  koffie, thee en lekkers. Locatie Klein Zundert

 

Opleiding Nieuwe Aartsengelen Therapeut (10 dagen + examen)

Wil je helen met de krachtige energie van de Nieuwe Tijd?

Wil je maximaal resultaat op zowel lichamelijk als mentaal gebied?

Maak dan kennis met de Nieuwe Aartsengelen en Hun energie.

Tijdens de opleiding maak je kennis met de Energie van de Nieuwe Aartsengelen, je leert hoe je met Hen mag werken en hoe je thema-driehoeken neer kunt zetten.

 

Nieuwetijds Transformatie Coach 

Deze opleiding is voor mensen die de basis Diepte Transformatie én de twee nakomdagen hebben gevolgd. We gaan dieper in op de stof, je transformeert nog meer voor jezelf én je leert voor anderen te transformeren. daarnaast leer je hoe je dit het beste kunt doen in je praktijk, zowel in mondelinge sessies als in schriftelijke sessies.

 

Diepte Transformatie, basis workshop 2 dagen

Tijdens deze workshop werk je toe naar wat je wél wilt en hoe weet je hoe je dit kunt bereiken.

Dit doe je door alles wat je in de weg staat om dit te leven los te laten. Naast de verschillende tools die je krijgt om te transformeren laat je dit weekend al veel angsten, overtuigingen, patronen, emoties en trauma’s los zodat je leven op maandag al anders is! Merkbaar voor jou én voor je omgeving. Zelfbewuster, liefdevoller en vooral ‘kilo’s lichter’.

 

Workshop Met de Nieuwe Aartsengelen

Deze dag ontvang je boodschappen van 3 Nieuwe Aartsengelen. Samen hebben zij één thema. Na iedere boodschap ontvang je een heling. Deze dagen geven een enorme liefdevolle stap in jouw groei. Er wordt opgeruimd, geheeld en vooral ook weer gevuld; alle ruimte die ontstaat wordt opgevuld met Liefde voor jezelf!

 

***Workshops en lezingen kunnen ook in overleg gepland worden***

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@eleonoragabriels.nl