Boeken & Kaarten

Boeken

Boeken en Engelenkaarten zijn te bestellen door een mail te sturen naar info@eleonoragabriels.nl     

Wil je een combinatie van boeken en/of kaarten bestellen, vraag dan naar de speciale prijs!                                    

Aartsengelen in de Nieuwe Tijd                   0001

Dit boek bevat channelingen van 26 Nieuwe Aartsengelen.

De nieuwe Orakelkaarten bevatten de channelingen van deze 26 Engelen en de 18 Nieuwe Aartsengelen uit het eerste boek; Aartsengelen van Alle Tijden..

Kosten voor het boek zijn €24,95!

De Orakelkaarten kosten €18,50

Bestel je het boek en de kaarten betaal je slechts € 40,00!

Dit is exclusief verzendkosten

 Afbeelding van Noor Gabriëls      Tekst Orakelboekje     20210122_154145

Moeder Aarde     

MoederAarde  

Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf, dat is de energie die de Gidsen van de EenheidsEnergie ons brengen. Dit doen zij door ons er weer aan te herinneren wie wij werkelijk Zijn en hoe mooi wij zijn.

Ben je benieuwd wat het boek voor jou kan doen? Dan kun je het bestellen door een mail te sturen naar info@eleonoragabriels.nl.
Kosten, exclusief verzending: € 20,95

 

Aartsengelen van Alle Tijden

Aartsengelen“Wijsheid die balans brengt in het leven van alle dag.“

Het boek van de Nieuwe Aartsengelen is geschreven met de energie van 18 Nieuwe Aartsengelen. Deze energie ervaar je op het moment dat je de boodschap leest die Zij ons geven.

Je kunt het boek bestellen door een mail te sturen naar info@eleonoragabriels.nl

Kosten, exclusief verzending: € 22,95

 

Aartsengelenkaarten met boekje

omslag boekje handleiding 280 x 140         Engelenkaarten tekst reclame DEF2

De teksten die horen bij de kaarten van de Nieuwe Aartsengelen blijken iedere keer weer raak te zijn. Net zoals je in het boek altijd de juiste pagina open slaat zal je ook iedere keer de kaart pakken die je op dat moment nodig hebt. Daarnaast staat ook beschreven hoe eenvoudig je een heling kunt vragen voor dat, wat je op dat moment nodig hebt

De prijs voor de Engelenkaarten is €18,50, bestel je ook de inzichtkaarten dan betaal je slechts €25,00! (exclusief verzendkosten).
Je kunt de kaarten bestellen door een mail te sturen naar info@eleonoragabriels.nl

 

Inzichtkaarten

inzichtkaarten tekst reclame DEF2    inzichtkaarten tekst DEF2

De inzichtkaartjes van de Gidsen van de EenheidsEnergie zetten je, naast de inzichten die ze je geven, ook aan het denken. Of liever, aan het voelen. Door te voelen krijg je andere, en meer, informatie dan wanneer je denkt want je hoofd kan je af en toe flink voor de gek houden!

De prijs voor de inzichtkaartjes is €10,00. Bestel je beide sets dan is de prijs €25,00 (exclusief verzendkosten)

Bestellen kan door een mail te sturen naar info@eleonoragabriels.nl

 

 

Chantal:
Het boek is eenvoudig geschreven en leest heel vlot. De inhoud is totaal nieuw. Er wordt kort verwezen naar de meer gekende Aartsengelen en je krijgt een duidelijke beschrijving van de nieuwe Aartsengelen en hun specifieke taak. Het boek resoneert met de nieuwe energie die momenteel op moeder Aarde aanwezig is. Bij het lezen van het boek, word je ‘energetisch’ geraakt, de energie is zo sterk voelbaar !!! Het boek is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in spiritualiteit. Een fantastisch geschenk voor jezelf of een dierbare.

Katy:
Beide boeken van Eleonora Gabriëls zijn het afgelopen jaar mijn steun en toeverlaat (geweest). Ik droeg eerst Moeder Aarde en later de Nieuwe Aartsengelen altijd bij me: in mijn handtas, onder mijn hoofdkussen, in mijn jas, in mijn stoel en zelfs onder mijn trui voor troost en liefde als ik het moeilijk had. Had ik het boek op het werk vergeten, dan reed ik terug om het te halen. Nu stel ik regelmatig de vraag of ik het antwoord mag ontvangen op een bepaalde vraag, houd het boek voor mijn hart en sla het dan op een bladzijde open. Het antwoord is altijd raak…

Suzanne M:
Na het lezen van het boek Moeder Aarde en het ontvangen van de Soulhealing is er iets bij mij in gang gezet, wat onomkeerbaar is. Er is geen weg meer terug, maar dat wil ik ook niet. Er is iets aangeraakt bij mij. Een verlangen vanuit het diepste van mijn ziel, om te zijn, te mogen zijn, wie ik ben.