Diepte Transformatie

Diepte Transformatie zorgt voor inzicht, herkenning en loslaten van wat belemmert.

Daadwerkelijk loslaten wat belemmert is niet moeilijk.

Of het gaat om een patroon, om weerstand, angst of een emotie, doormiddel van Diepte Transformatie voel je direct dat je ruimte krijgt om te leven en handelen zoals je wél wilt.

Basis van Diepte Transformatie is erkennen. Dat klinkt makkelijk en dat is het ook, maar mijn ervaring is dat mensen stoppen bij zichzelf of situaties te herkennen. Het verschil in wat dit met je doet kan ik je heel eenvoudig laten ervaren.

Het erkennen van jezelf geeft een wereld aan mogelijkheden.

Een van de kenmerken van Diepte Transformatie is dat je naar jezelf leert kijken zonder oordeel. Bijkomend voordeel is dat wanneer je niet meer oordeelt over jezelf je er ook geen behoefte aan hebt om over anderen te oordelen. Natuurlijk heb je wel een mening, maar dat is iets anders dan een oordeel.

Ieder gedrag komt ergens vandaan. Je wordt gevormd, soms zelfs misvormd, door het leven. Iedereen reageert daar op zijn eigen wijze op. De één zal een muur optrekken, de ander leeft op de goedkeuring van anderen en weer een ander zal niet stoppen voor hij bereikt heeft wat hij in zijn hoofd heeft. Het is de kunst om jouw eigen aardigheden op een vruchtbare manier in te zetten en om de oorzaken van trauma’s, overtuigingen, angsten, emoties en patronen los te laten zodat je vanuit kracht en zonder belemmeringen kunt functioneren. Jouw eigen aardigheden maken dan deel uit van jouw kracht en jouw eigenheid.

Dit betekent dat de oorzaak daadwerkelijk wordt weggehaald wat gedragsverandering tot gevolg heeft. Geen nieuw aangeleerd gedrag maar leven vanuit een andere mindset, een ander gevoel. Je gaat handelen vanuit wie je werkelijk bent, niet vanuit wie je geworden bent.