Diepte Transformatie

Het erkennen van jezelf geeft een wereld aan mogelijkheden.

Wanneer je voelt dat je weerstand hebt in bepaalde situaties of wanneer je moeite hebt met het erkennen van je minder ontwikkelde competenties is de kans groot dat je in de verdediging gaat wanneer je er op aangesproken wordt. De reden waarom je weerstand ervaart, of je aangesproken voelt, komt meestal heel ergens anders vandaan dan je kunt bedenken!

Ook het erkennen waar je begaafd in bent opent deuren!

Een van de kenmerken van Diepte Transformatie is dat je naar jezelf leert kijken zonder oordeel. Bijkomend voordeel is dat wanneer je niet meer oordeelt over jezelf je er ook geen behoefte aan hebt om over anderen te oordelen. Natuurlijk heb je wel een mening, maar dat is iets anders dan een oordeel.

Ieder gedrag komt ergens vandaan. Je wordt gevormd, soms zelfs misvormd, door het leven. Iedereen reageert daar op zijn eigen wijze op. De één zal een muur optrekken, de ander leeft op de goedkeuring van anderen en weer een ander zal niet stoppen voor hij bereikt heeft wat hij in zijn hoofd heeft. Het is de kunst om jouw eigen aardigheden op een vruchtbare manier in te zetten en om de oorzaken van trauma’s, overtuigingen, angsten, emoties en patronen los te laten zodat je vanuit kracht en zonder belemmeringen kunt functioneren. Jouw eigen aardigheden maken dan deel uit van jouw kracht en jouw eigenheid.

Diepte Transformatie zorgt voor inzicht, herkenning en loslaten van wat belemmert.

Dat betekent dat de oorzaak daadwerkelijk wordt weggehaald wat gedragsverandering tot gevolg heeft. Geen nieuw aangeleerd gedrag maar leven vanuit een andere mindset, een ander gevoel. Je gaat handelen vanuit wie je werkelijk bent, niet vanuit wie je geworden bent.