Nieuwe Aartsengelen

Workshop met de Nieuwe Aartsengelen

Speciaal voor de workshop zijn boodschappen gechanneld die deze dag voorgelezen worden. Deze woorden en de daaropvolgende helingen zijn afkomstig van de Nieuwe Aartsengelen.

 

Grote verandering

De energie van de Nieuwe Aartsengelen is behalve zeer liefdevol ook heel erg krachtig en precies wat we in deze tijd nodig hebben. Het is ondersteunend, geeft inzichten en bewustwording.

Deze dag zorgt ervoor dat je veel loslaat aan belemmeringen zoals gedachten en overtuigingen. Het zorgt dat je beter durft te vertrouwen op jouw weten en op jouw voelen. Door wat je deze dag hebt ervaren vertrouw je meer op jezelf, voel je meer liefde en respect voor jezelf en zul je merken dat je milder bent.

 

De kosten voor een workshop van 10.00 tot 17.00 uur zijn € 125,00 euro inclusief lunch, koffie, thee.
Workshop op locatie mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.
Meer informatie? Mail naar info@eleonoragabriels.nl

 

Ik wil je nog feedback te geven over mijn ervaring met de laatste workshop. Was de hele week heel erg moe en voelde daarna 2 benen op de grond en rustiger. Compliment aan jou over de fijne, veilige en nuchtere manier waarop je de workshop aan ons geeft. Brig

 

Workshop Aartsengelen

In januari heb ik de workshop Aartsengelen gevolgd. Vooraf had ik het boek gelezen. Tijdens de dag heeft Noor ons de energie van de engelen laten voelen. Dit heb ik als mooi en prettig ervaren. ’s Middags hebben we geoefend om zelf contact met de engelen te leggen. Het gaf me zelfvertrouwen dat dit goed lukte. Ik vond het een fijne workshop.

Marleen

 

Ik heb al een aantal workshops gedaan met de Nieuwe Aartsengelen.
Elke keer opnieuw zijn ze anders, Je voelt de aanwezigheid van de
Aartsengelen , zo vredig en liefdevol en je krijgt zoveel inzichten.
Ik heb het gevoel dat ik tijdens de meditaties op handen wordt
gedragen, Ik ben nooit alleen en heb altijd het gevoel dat ze aanwezig zijn.
dank je wel
                        Leen 

 

Op een bijzondere wijze werd ik geleid naar het boek van Noor Gabriëls waar tot mijn verbazing een channeling in stond met een groot aantal nieuwe aartsengelen. Zelf had ik ook kennis kunnen maken met een “nieuwe” aartsengel genaamd Daniël. Ik vroeg me al af of dit wel kon en de ontdekking van dit boek bevestigde mijn vermoeden. Dolblij was ik met het boek!
Helaas kwam ik er te laat achter dat er ook workshops werden gegeven in het zich verbinden met deze aartsengelen. De laatste workshop werd in april 2014 gegeven en natuurlijk heb ik me hiervoor opgegeven.
Het was een fijne dag waar we onder begeleiding van Noor op eenvoudige wijze contact konden maken met de energie van een aantal aartsengelen en ook kreeg ik via haar een boodschap van “mijn” aartsengel Daniël! (^_^)
Ik hoorde dat er nog meer aartsengelen via haar van zich hebben laten horen en ik kan niet wachten tot ik ook dit boek in handen heb.
Lieve Noor, dank je zo wel!!!
Liefs van Debby Brühns