EenheidsHeling

EenheidsHeling

 

EenheidsHeling is Nieuwetijds Energie. Dit betekent dat er niets nodig is dan jij en degene die jij een heling mag geven.

Geen intenties, geen rituelen, geen symbolen, geen inwijding. Wat dan wél? Onvoorwaardelijke Liefde! En iedere heling die je geeft ontvang je zelf ook een heling!

Een dag dus om te genieten, te groeien, los te laten en voor mensen die gewend zijn te helen met hun handen; om af te leren.

Het zijn zulke mooie dagen, je kunt de zachte liefdevolle energie bijna vastpakken!

EenheidsEnergie komt van Gidsen (dus niet van engelen). Het is een NieuwetijdsEnergie en om jezelf en anderen te helen hoef je alleen te Zijn. Je vraagt om een heling en dat is genoeg. Bovendien word je tijdens iedere heling die je geeft zélf ook geheeld!

De basis van alles wat je doet, van iedere stap die je zet, van iedere verandering die je doormaakt mag zijn: Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf.

Kosten voor deze workshop, inclusief heerlijke lunch, koffie, thee en lekkers; €125,=

 

 

Mijn eigen ervaring met EenheidsHeling:

Voor mij is EenheidsHeling heel bijzonder. De eerste keer dat ik een heling mocht ontvangen heb ik namelijk dingen gevoeld die ik nooit had kunnen verzinnen. Een vriendin was een van de eersten die de workshop had gevolgd bij Annemarie, de gene die EenheidsHeling door heeft gekregen van de Gidsen van de EenheidsEnergie. Ik mocht bij haar komen voor Reiki behandelingen, klankschaal-sessies en andere vormen van helen met energie. Zij wilde graag oefenen met het overbrengen van de EenheidsEnergie en ik stond daar voor open. Wat er die avond gebeurde zal ik nooit vergeten. Ik ging liggen op haar massagetafel en zij ging achter mij zitten. Het enige wat zij hoefde te doen was een heling voor mij vragen en terwijl zij daar zat werd zijzelf ook geheeld omdat wij samen in een koepel van energie zaten. Bij haar gebeurden andere dingen dan bij mij omdat wij natuurlijk allebei ons eigen proces hadden. Ik voelde dat mijn hart gemasseerd werd. Mijn hart werd door verschillende handen vastgepakt en heel zachtjes gemasseerd. Zo enorm bijzonder! Net alsof op die dag, op dat moment mijn hart werd open gezet en daarna gevuld met Liefde. Deze Liefde was voor mijzelf! Mijn hart stond niet open om meer te gaan geven, nee ik mocht Liefde voor mijzelf ontvangen. Dit was niet het enige want ik heb heel duidelijk gevoeld dat er daarna aan mijn darmen werd gewerkt en ook hier trad een enorme verandering door op. Na meer dan 10 jaar iedere dag diarree werd mijn stoelgang langzaamaan steeds meer normaal. Deze dag was voor mij dus de grote omslag in mijn leven.
 
Omdat ik zo enthousiast thuis kwam heeft mijn man gegoogeld en vertelde dat hij me had opgegeven voor de workshop EenheidsHeling in Eindhoven. Een prachtige dag die mij bevestigd heeft in wat ik al voelde en daarna ben ik 10x naar Harderwijk gereden om EenheidsHelings-therapeut te worden en daarna ben ik ook trainer geworden. Nooit heb ik meer gevoeld wat ik die eerste keer gevoeld heb, sterker nog, ik heb eigenlijk nooit meer iets ervaren. Maar dat wilde niet zeggen dat er niets gebeurde! Ik heb mijn baan opgezegd nadat ik net mijn opleiding voor schoolleider had afgerond en ben mijn praktijk voor EenheidsHeling begonnen. Dit is al jaren geleden en inmiddels is er enorm veel gebeurd en nog meer veranderd. Ik ben veranderd. Vanuit die Liefde voor jezelf kun je namelijk blijven geven. Je geeft jezelf niet weg, je hebt het niet nodig om gevuld te worden door, en daardoor afhankelijk te zijn van, andere mensen.
Samen met de Gidsen heb ik een boek mogen schrijven, Moeder Aarde. Het zal niet het laatste boek zijn want Zij hebben nog zoveel te vertellen!