Aartsengelen van Alle Tijden

Aartsengelen van Alle Tijden, handboek voor de Nieuwe Tijd           

12047133_1041594565873275_996092206761034142_n “Wijsheid die balans brengt in het leven van alle dag.“

Het boek van de Nieuwe Aartsengelen is geschreven met de energie van 18 Nieuwe Aartsengelen. Deze energie ervaar je op het moment dat je de boodschap leest die Zij ons geven.

Alle 18 Nieuwe Aartsengelen worden begeleid door de Aartsengelen die wij al kennen. Zo wordt Aartsengel Informael begeleidt door Aartsengel Metatron en is Aartsengel Michael de mentor van Aartsengel Farzael. De Aartsengelen die wij al kennen zijn dus niet weg! De Nieuwe Aartsengelen hebben de energie van hun mentoren, Zij zijn alleen meer gericht op wat wij, mensen, nu nodig hebben in. Hun energie is krachtig en iedereen kan er direct mee werken. Zodra je hun energie ervaren hebt, tijdens de workshop met de Nieuwe Aartsengelen of door het lezen van het boek, hoef je alleen maar te ragen of Zij je willen vullen en omhullen met Hun energie. Meer is niet nodig!

Tijdens het schrijven van het boek Aartsengelen van Alle Tijden heb ik heel bijzondere dingen meegemaakt. Eén van deze ervaringen wil ik graag delen. Ik reed in mijn auto naar huis en voelde een diep gevoel van Liefde. Ik dacht dat het liefde was voor mijn man, maar ineens wist en voelde ik dat ik gevoed werd met Onvoorwaardelijke Liefde voor mijzelf. Een gevoel dat ik niet kende en daar, in de auto, voor de eerste keer mocht ervaren. Veel mensen die het boek hebben gelezen hebben tijdens het lezen dezelfde ervaring gekregen en een diep gevoel van Liefde ervaren. Dat gevoel, dat gun ik iedereen. Wil je het boek bestellen, voorzien van een persoonlijke boodschap van één van de Nieuwe Aartsengelen, kun je een mail sturen naar info@eleonoragabriels.nl.

 

Chantal:
Het boek is eenvoudig geschreven en leest heel vlot. De inhoud is totaal nieuw. Er wordt kort verwezen naar de meer gekende Aartsengelen en je krijgt een duidelijke beschrijving van de nieuwe Aartsengelen en hun specifieke taak. Het boek resoneert met de nieuwe energie die momenteel op moeder Aarde aanwezig is. Bij het lezen van het boek, word je ‘energetisch’ geraakt, de energie is zo sterk voelbaar !!! Het boek is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in spiritualiteit. Een fantastisch geschenk voor jezelf of een dierbare.

 

Het boek Aartsengelen van Alle Tijden, inclusief persoonlijk bericht van één van de Nieuwe Aartsengelen, bestellen?

Mail naar info@eleonoragabriels.nl
Kosten exclusief verzending: € 22,50