Schrijven met de Lichtwereld

Iedereen kan zuiver boodschappen doorkrijgen, het lastigste blijkt het vertrouwen dat wat jij opschrijft ook klopt. Dat is wat je mag ervaren op deze dag! Je kunt schrijven, voor jezelf of voor anderen. het maakt niet uit, je zult ervaren dat het klopt, zolang je maar durft te beginnen.

 

In één dag leer je niet alleen om te luisteren naar je gevoel en te vertrouwen op wat je schrijft, je maakt ook een heel transformatieproces door.

 

Benieuwd hoe jij jezelf kunt ondersteunen in jouw proces en welke boodschappen jij voor jezelf en voor anderen door krijgt? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@eleonoragabriels.nl. De kosten voor deze dag, inclusief koffie, thee en luxe lunch zijn 125 euro

 

Ervaringen van deelnemers:

Tijdens het schrijven met de engelen leer je niet alleen hoe je boodschappen kunt doorkrijgen. het is een proces waarbij je veel leert over jezelf en de weg die jij mag bewandelen. Enkele stukjes (uit langere channelingen):

Zonder woorden, zoveel zeggen.

Zonder koorden zo verbonden.

Zoveel samen, zoveel één.

 

Welkom in mijn armen

Welkom in mijn huis

Laat mij jou verwarmen

Welkom kind je bent hier thuis

 

De basis

Is wat het is

Het is wat de baas is

Sandra

 

De workshops bij Noor zijn van een andere orde. Je voelt de magische verbondenheid met Al wat is. Je ware zelf wordt aangeraakt, waardoor grote veranderingen plaats mogen vinden.

Claudia van Diepen