Kryon

Kryon is een Bewustzijn.


Door de helingen van Kryon maak je een krachtige verbinding tussen jezelf, Moeder Aarde en het Universum.
Tijdens de Kryon-workshop word je aangesloten op alle rasters in het Universum.
Een goede verbinding met het Universum zorgt voor goede verbindingen in jezelf.
Alle wijsheid die in jou is wordt deze dag als het ware getrechterd, je kunt weer bij jouw eigen wijsheid. Gevolg is dat je weer kunt leven vanuit jouw wijsheid, intuïtie en gevoel (hart).


Een mooie drie-eenheid die versterkt wordt door de driehoek die deze dag ook is versterkt, de eerder genoemde driehoek Universum, Moeder Aarde en jijzelf. Wanneer je goed geaard bent en volledig aangesloten op alles in het Universum, zal jouw bewustwording groeien, je bewust-zijn groot zijn en loslaten moeiteloos zijn.

 

Wat gebeurt er tijdens de Kryon-workshop?
Op deze dag ontvang je meerdere helingen van Kryon. Je wordt weer aangesloten op alle rasters van het Universum. De healing wordt door Kryon overgebracht, maar is afkomstig van een bron die verbonden is met het bewustzijn van Sirius, het bewustzijn op Sirius is hoger dan dat op aarde

Wat doet dit met jou?
De healing helpt de overgang van ons oude bewustzijn naar het nieuwe bewustzijn te maken. De energie is bedoeld om mensen te helen en te helpen los te komen van ons lagere bewustzijn. Natuurlijk ben je zelf degene die bepaald in hoeverre je wilt en durft los te komen van jouw patronen, emoties en overtuigingen.

Waarom een hoger bewustzijn?
Een hoger bewustzijn zorgt ervoor dat je eigenwaarde toeneemt, dat je meer zelfrespect krijgt en intuïtiever en telepathischer wordt. Hierdoor word je ook transparanter en deze transparantie zorgt dat je zonder oordeel zult worden naar jezelf en anderen toe.

Om zelf inzicht te krijgen in jouw belemmeringen doen we deze dag ook een oefening die je meer inzicht geeft in wat jou belemmert en in wat je nodig hebt.

Kosten voor deze workshop zijn 150 euro, dit is inclusief luxe lunch, koffie, thee en lekkers