Zaterdag 13 juni workshop EenheidsHeling

EenheidsHeling

EenheidsEnergie is een mooie, warme en liefdevolle energie die wordt gegeven door de Gidsen van de EenheidsEnergie. EenheidsHeling zorgt er voor dat je weer één wordt van lichaam en geest. Het is een energie die bewustwording brengt en die het bewustzijn verhoogt. Door EenheidsHeling kom je weer terug bij je oorspronkelijke Zijn.

Tijdens de workshop EenheidsHeling maak je kennis met de Gidsen van de Eenheidsenergie. Je ervaart de aanwezigheid van de Gidsen en leert met hen communiceren.

In één dag leer je jezelf en anderen te helen met EenheidsEnergie. Tijdens de zelfheling ‘s morgens ontvang je naast heling ook Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf waardoor je steeds meer in je kracht komt te staan. Na een heerlijke lunch krijg en geef je twee helingen. Je zit samen in een koepel van helende EenheidsEnergie. Hierdoor word je bij iedere heling die je geeft ook zélf geheeld!

’s Middags ga je stralend naar huis.

De kosten voor deze dag van 10.00 tot 17.00 uur zijn € 100,00 euro inclusief mijn beroemde verwen-lunch, koffie, thee.
Workshop op locatie mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.
Meer informatie? Mail naar infoateleonoragabriels .nl of bel  06 – 37 39 43 41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.