Zaterdag 14 maart Workshop EenheidsHeling

EenheidsHeling

Wil je ook stralend naar huis na een dag in de liefdevolle EenheidsEnergie? Genieten van de bijna tastbare Liefde tijdens de healingen en deze daarna zelf kunnen doorgeven?

Healingen met EenheidsEnergie geven balans tussen lichaam en geest. Het is een proces naar Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf. Een proces naar eenwording. Weer weten en voelen wie je werkelijk bent. Door middel van EenheidsHeling krijg je weer duidelijk wat je wilt, eigen grenzen worden weer duidelijk. Wanneer eigen grenzen duidelijk zijn ga je er zelf niet meer overheen. Doordat je weet en voelt wat jouw grenzen zijn straal je deze ook uit. Anderen zien en voelen de verandering en zullen jouw grenzen respecteren.

De veranderingen na het ontvangen van de EenheidsHeling zijn dus zichtbaar en voelbaar voor jou en jouw omgeving. Vanuit de Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf kun je verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Je bent niet langer afhankelijk van anderen om je goed te voelen. Vanuit de Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf geef je jezelf niet langer weg, heb je niets meer van de ander nodig om te groeien. Je kunt geven zonder jezelf weg te geven. Anderen delen mee in jouw energie zonder dat het jou energie kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.