Donderdag 5 maart Nieuwe Aartsengelen

Donderdag 5 maart is de volgende workshop met de Nieuwe Aartsengelen. De energie van de Nieuwe aartsengelen is gericht op wat wij in deze tijd nodig hebben. De Engelen weten beter dan wij wat we nodig hebben, omdat wij anders meer aan symptoombestrijding doen. Wanneer we onze knie zouden willen helen gaan we voorbij aan de reden waarom we last van onze knie hebben, de Engelen wéten wat eronder zit en zullen dít voor ons helen (wanneer wij daar aan toe zijn).

Tijdens de workshop ontvang je de energie van drie Nieuwe Aartsengelen. Je leert deze dag de energie van deze Aartsengelen kennen, je maakt er contact mee en ervaart dat je de energie ook direct ontvangt wanneer je er zélf om vraagt. De Nieuwe Tijd is er een van eenvoud en moeiteloosheid, je hebt dus geen initiaties of inwijdingen nodig. Het enige wat nodig is, is iemand die je ermee in contact brengt. Daarnaast ervaar je dat intenties hebben je eerder belemmert dan dat het je brengt wat je nodig hebt.

De kosten voor deze dag zijn € 75,00 , inclusief koffie, thee en uitgebreide lunch. Na deze dag kun je jezelf en anderen helen met de Nieuwetijds-energie van de Nieuwe Aartsengelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.