Monthly Archives: januari 2015

Zaterdag 14 maart Workshop EenheidsHeling

EenheidsHeling

Wil je ook stralend naar huis na een dag in de liefdevolle EenheidsEnergie? Genieten van de bijna tastbare Liefde tijdens de healingen en deze daarna zelf kunnen doorgeven?

Healingen met EenheidsEnergie geven balans tussen lichaam en geest. Het is een proces naar Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf. Een proces naar eenwording. Weer weten en voelen wie je werkelijk bent. Door middel van EenheidsHeling krijg je weer duidelijk wat je wilt, eigen grenzen worden weer duidelijk. Wanneer eigen grenzen duidelijk zijn ga je er zelf niet meer overheen. Doordat je weet en voelt wat jouw grenzen zijn straal je deze ook uit. Anderen zien en voelen de verandering en zullen jouw grenzen respecteren.

De veranderingen na het ontvangen van de EenheidsHeling zijn dus zichtbaar en voelbaar voor jou en jouw omgeving. Vanuit de Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf kun je verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Je bent niet langer afhankelijk van anderen om je goed te voelen. Vanuit de Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf geef je jezelf niet langer weg, heb je niets meer van de ander nodig om te groeien. Je kunt geven zonder jezelf weg te geven. Anderen delen mee in jouw energie zonder dat het jou energie kost.

Donderdag 5 maart Nieuwe Aartsengelen

Donderdag 5 maart is de volgende workshop met de Nieuwe Aartsengelen. De energie van de Nieuwe aartsengelen is gericht op wat wij in deze tijd nodig hebben. De Engelen weten beter dan wij wat we nodig hebben, omdat wij anders meer aan symptoombestrijding doen. Wanneer we onze knie zouden willen helen gaan we voorbij aan de reden waarom we last van onze knie hebben, de Engelen wéten wat eronder zit en zullen dít voor ons helen (wanneer wij daar aan toe zijn).

Tijdens de workshop ontvang je de energie van drie Nieuwe Aartsengelen. Je leert deze dag de energie van deze Aartsengelen kennen, je maakt er contact mee en ervaart dat je de energie ook direct ontvangt wanneer je er zélf om vraagt. De Nieuwe Tijd is er een van eenvoud en moeiteloosheid, je hebt dus geen initiaties of inwijdingen nodig. Het enige wat nodig is, is iemand die je ermee in contact brengt. Daarnaast ervaar je dat intenties hebben je eerder belemmert dan dat het je brengt wat je nodig hebt.

De kosten voor deze dag zijn € 75,00 , inclusief koffie, thee en uitgebreide lunch. Na deze dag kun je jezelf en anderen helen met de Nieuwetijds-energie van de Nieuwe Aartsengelen.